CS:GO

Dynamo Eclot je zápas od vypadnutí v Elisa Invitational. V cestě jim bude stát norský mix

Dynamo Eclot je zápas od vypadnutí v Elisa Invitational. V cestě jim bude stát norský mix
2. 4. 2023
  |  

Dynamo Eclot má dvou zápasech v Elisa Invitational Spring 2023 skóre 0-2 a je jediný zápas od konce v turnaji. V pondělí tak musí hráči pardubické organizace bezpodmínečně porazit norský mix empire goblins.

Pardubická organizace stojí na pokraji vyřazení z Contenders Stage Elisa Invitational Spring 2023. Po prohře 1:2 s polským celkem PALOMA a prohře 0:2 s bulharskou sestavou 359 má Dynamo ve swiss formátem hrané tabulce skóre 0-2. Další zápas tak bude o setrvání v turnaji.

Soupeřem DNE pro třetí zápas bude norská sestava empire goblins, která si v turnaji také nepřipsala ještě ani jedno vítězství. Ve svém druhém zápase dokonce narazili na jiný česko-slovenský tým (ENTERPRISE), který jim uštědřil výprask na dvou mapách.

Dynamo Eclot, i díky prohře empire goblins s ENTERPRISE, budou v zápase velkým favoritem. To potvrzují i bookmakeři SazkaBETu, kteří česko-izraelské sestavě přiřazují kurz 1:1,15
Rozpis třetího kola Elisa Invitational Spring 2023
Druhý tuzemský zástupce, organizace ENTERPRISE, naskočí do svého třetího zápasu ve středu 5. dubna od 11:00 v zápase s balkánským Partizanem.

Oba duely tuzemských celků budete moci sledovat na oficiálním twitch kanále Elisa Invitational.

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.