CS:GO

Dynamo Eclot čeká v Elisa Invitational Winter první BO3 zápas. Poradí si s 50. týmem světa?

Dynamo Eclot čeká v Elisa Invitational Winter první BO3 zápas. Poradí si s 50. týmem světa?
24. 1. 2023
  |  

Dynamo Eclot se chystá na další zápas v rámci mezinárodního turnaje Elisa Invitational Winter Contenders 2023. Tentokrát bude v BO3 bitvě soupeřem bude srbsko-bulharský tým Partizan.

Na evropském poli, specificky pak v zápase, který se objeví i na portále HLTV, zabojuje opět český tým Dynamo Eclot. Ten tentokrát, ve třetím utkání swissu, vyzve tým Partizan. 

Oba celky se nachází ve swissu se skórem 1:1. Dnešní zápas, který startuje od 14:00, tak bude jednoznačně stěžejním pro možný další vývoj turnaje, ve kterém týmy potřebují posbírat celkem 3 výhry z 5 možných zápasů.

Zatím je k zápasu připsán izraelský hráč Guy "anarkez" Trachtman, s nímž by měl tým trénovat a zkoušet jej v tomto turnaji jako možnou posilu pro sezomnu 2023. Třeba právě postup v turnaji dál, by mohl být klíčovým faktorem, zda s ním spolupráci uzavřít.

Dynamo Eclot navíc může stále bojovat o closed kvalifikaci na BLAST.TV Major Paris. Bodový odstup je sice značný, nicméně stále je o co hrát. Český tým přitom v dnešním zápase dle sázkových kancelářích nebude plnit roli favorita. SazkaBET vidí jeho šance na vítězství s kurzem 2,10:1.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.