CS:GO

Dvacetiletý Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek se vrací do MOUZ

Dvacetiletý Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek se vrací do MOUZ
3. 7. 2023
  |  

Polský hráč Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek se po zkušenosti s angažmá v GamerLegion vrací zpět do organizace MOUZ, tentokrát však ne jako člen academy celku, ale rovnou do hlavní sestavy.

Mladý polský talent, kterému je stále 20 let, za sebou má zajímavých dva a půl roku na poli Counter-Strike. Nejprve naskočil do sestavy Izako Boars ve své rodné zemi, pak si jej na více než roční angažmá vytáhla organizace MOUZ jako člena academy celku, a v neposlední řadě zažil vzestup s týmem GamerLegion. Nyní se kruh ovšem uzavírá a Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek se vrací do MOUZ.

Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek zažil zlatou academy éru MOUZ, kdy dokázal se svými spoluhráči v MOUZ NXT ovládnout 4x prestižní soutěž talentovaných hráčů WePlay Academy League od ukrajinského pořadatele, a také se s týmem prosazoval v tier 2 turnajích, díky čemuž NXT chvíli působili na obdobné úrovni rankingu HLTV jako hlavní sekce.
V posledních 9 měsících dostal dvacetiletý polský hráč možnost tier 1/2 angažmá v celku GamerLegion, který prošel rebuildem a v roce 2023 patřil k největším kometám ve světovém rankingu. Kromě velkého úspěchu v podobě cesty až do finále BLAST.tv Paris Major 2023 zažil siuhy taky cestu k medailovým pozicím v evropských online turnajích jako CCT West Europe, CCT North Europe nebo Elisa Invitational Winter 2023. 

Po necelém roce se nyní vrací Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek do organizace MOUZ jako hotový hráč, který bude mít za cíl s hlavní sekcí evropského celku dosáhnout opět velkých úspěchů. K ruce mu zůstala maďarsko-izraelsko-slovenská trojice torzsi, xertioN a frozen. Společně tak ještě budou čekat na případného 5. hráče, kterým by opět mohl být někdo z mladíků v academy celku.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.