CS:GO

VIDEO: dupreeh a device si poslali dojemný vzkaz. Druhého jmenovaného čeká večer premiéra v NIP

VIDEO: dupreeh a device si poslali dojemný vzkaz. Druhého jmenovaného čeká večer premiéra v NIP
14. 5. 2021
  |  

Peter "dupreeh" Rasmussen a Nicolai "device" Reedtz společně hráli od roku 2013. Vystřídali 5 celků a mnohým se zažili v paměti z působení v Astralis. Jejich cesty se ale před pár týdny rozešly.

Veškeré podrobnosti o přestupu i komentář k celé situaci jsme v minulých týdnech coveragovali ve článcích.

Během uplynulého DreamHack Masters Spring 2021, kde se Astralis nepodařilo dosáhnout nejvyšších příček. V jednom z oken pro rozhovor požádal kanadský komentátor Conner "Scrawny" Girvan dánského hráče Petera "dupreeh" Rasmussena o krátký vzkaz právě pro jeho bývalého spoluhráče a kamaráda. Stejně tak byl požádán Nicolai "device" Reedtz o něco podobného. Výsledkem se stalo dojemné video, kde se ani jeden z dánských hráčů neubránil emocím.



Během posledních dní se rozběhl turnaj Flashpoint 3, který odstartoval první den také zápasem Astralis. Dnes se do kolotoče pustí také Ninjas in Pyjamas, což znamená i premiéra pro dánského snipera v barvách švédské organizace.

Na NIP čeká dnes (v pátek) od 18:00 polský celek Anonymo, který se aktuálně pohybuje okolo 45. místa světového žebříčku. Pro device a jeho spoluhráče to může být skvělým start nové éry.



Zdroj úvodní fotografie: YouTube HLTV.org
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport