CS:GO

Druhý pokus v CCT North Europe Series 5: Sampi dopoledne vyzvou Unluko5, SINNERS pak GTZ

Druhý pokus v CCT North Europe Series 5: Sampi dopoledne vyzvou Unluko5, SINNERS pak GTZ
31. 5. 2023
  |  

Turnajová série CCT North Europe Series 5 přináší zápasy dvojice česko-slovenských týmů. SINNERS ani Sampi v prvním kole swissu neuspěli, dnes je čeká pokračování.

Úvodní zápasy v mezinárodním turnaji CCT North Europe Series 5 týmům SINNERS ani Sampi, tedy jediným česko-slovenským zástupcům v akci, nevyšly a dnes se budou snažit vše odčinit ve 2. kole swiss formátem hrané základní části turnaje s prizepoolem $50,000.

Na česko-slovenský celek Sampi čeká 85. tým světa Unluko5, který vede švédský hráč Leckr0. V sestavě soupeře nechybí ani streamer a content creator Nikola "Lobanjica" Mijomanović. Sampi by měli být v roli favorita, nicméně ve stejné pozici se nacházeli také v prvním duelu s 9 Pandas, kdy neuspěli. Unlucko5 však nevyhráli v posledních 4 zápasech ani jednou.

Večer by se v zápase CCT North Europe Series 5 měli ukázat i SINNERS Esports, kteří budou chtít odčinit první porážku s Anonymo (0:2) v zápase proti portugalským hráčům týmu GTZ. Ten sice v posledních dnech dvakrát padl, ovšem předtím přemohl i Sampi (2:1) a nyní se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu.

Na česko-slovenský tým SINNERS však kromě dobrých soupeřů, proti kterým sice budou v roli favoritům, budou čelit i nepříjemnému schedule. Už odpoledne je totiž čeká zápas s Ignis Serpents ve čtvrtfinále Y-Games PRO Series 2023 a defacto v polovině zápasu s GTZ by měli přepnout do zápasu v ESEA Advanced play-off, pokud se schedule nepodaří vyladit.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.