CS:GO

DreamHack Open November klepe na dveře. Podaří se MOUZ s frozenem uspět?

DreamHack Open November klepe na dveře. Podaří se MOUZ s frozenem uspět?
9. 11. 2021
  |  

PGL Major skončil, DreamHack s podzimní evropskou edicí klepe na dveře. Mezi 8 týmy se ukáží také GamerLegion a MOUZ, tedy celky, v nichž hraje slovenské duo Zero & frozen.

8 týmů, 4 skupiny a 5 dní dalšího světového CS:GO. To vše nás čeká od středy, během které odstartuje DreamHack Open November s celkovou dotací $100,000 a také místenkou v ESL Pro League Season 15 Conference. Nebude chybět ani slovenská stopa.

Ve skupině A se utká čtveřice BIG, GamerLegion, MOUZ a MAD Lions. Tedy dva slovenští zástupci mohou narazit na sebe ve vzájemném duelu o eliminaci nebo postup. Druhou skupinu pak reprezentují týmy ENCE, forZE, Spirit a fnatic.

Byť v osudí nebude jediný účastník play-off PGL Major 2021 Stockholm, máme se z hlediska kvalit celků i hráčů na co těšit.
Oba slovenští hráči vyběhnou na server ve stejný čas. První utkání GamerLegion i MOUZ jsou v plánu ve středu od 13:30. Zero a jeho tým se utkají s BIG, který je dle slov slovenského hráče ideálním soupeřem, jak prozradil v rozhovoru pro Sazka Esport. Frozen s MOUZ vyzvou MAD Lions.

Formát turnaje

DreamHack Open November bude mít velmi rychlý spád. Během středy se odehrají úvodní bitvy ve skupinách. Základní část týmy odehrají rozděleny ve 2 skupinách po 4. Formátem bude GSL, který dává šanci týmům prorazit i v případě, že úvodní utkání nevyjde.

Vítězové a poražení spolu během čtvrtku odehrají Winners, respektive Elimination Match, v pátek budou pak na programu Decider zápasy. Sobota patří semifinále a neděle finále, které se odehraje v režimu BO5.

Vysílání DreamHack turnaje probíhá na kanálech ESL_CSGO a ESL_CSGOb. O české nebo slovenské mutaci zatím není známo. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.