Zajímavosti

Dosavadní CEO Heroic Joachim Haraldsen končí

Dosavadní CEO Heroic Joachim Haraldsen končí
2. 8. 2023
  |  

Dánská esportová organizace Heroic se rozloučila se svým dosavadním CEO, který byl ve funkci takřka 4 roky a spolupodílel se na velkém rozvoji subjektu. "Děkujeme Joachimovi za jeho oddanost Heroic a přejeme mu vše nejlepší v jeho dalším dobrodružství," uvedla organizace.

Během úterního odpoledne dánská esportová organizace Heroic na svém Twitter účtu oznámila, že se loučí se svým dosavadním CEO Joachimem Haraldsenem, který byl ve funkci takřka 4 roky. Kdo jej nahradí zatím není známo, stejně jako důvody, proč se cesty obou stran rozešly.

"Dnes se loučíme s naším generálním ředitelem Joachimem Haraldsenem po několika letech plných událostí, radosti, slz, smíchu a mistrovství. Děkujeme Joachimovi za jeho oddanost společnosti Heroic a přejeme mu vše nejlepší v jeho dalším dobrodružství," stojí v prohlášení organizace na sociálních sítích. 

Pod příspěvkem se vyjádřila také jedna z největších hvězd dánské organizace Heroic, Counter-Strike hráč cadiaN, který dodal: "Vážím si té úžasné cesty, kterou jsme spolu prožili. Děkuji vám za všechno. Hráli jste v tom všem velkou roli."

Na webových stránkách Heroic nejsou uvedeny další důvody ani rozšířené prohlášení, proč se celá situace stala. Dost možná to však může mít souvislost s nevyzpytatelnou finanční situací dánské organizace, která se potýkala s problémy v posledních týdnech a měsících. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.