League of Legends

Dokument NULLFEAR popisuje cestu Schalke 04 posledním rokem v LEC

Dokument NULLFEAR popisuje cestu Schalke 04 posledním rokem v LEC
10. 9. 2021
  |  

Je konec. Schalke 04 ukončuje po několika letech své působení v nejvyšší evropské League of Legends lize. Prodej slotu byl oznámen před několika měsíci a před několika okamžiky organizace vydala dokument popisující cestu týmu se zaměřením na poslední rok.

Dostali se do tehdejší LCS, pokračovali v cestě i poté, co LEC dostalo frančízový systém, zkrátka se odmítali vzdát za každých okolností.

Vedení esportové divize tradičního fotbalového celku v Německu bylo donuceno upustit od nejvyšší evropské LoL ligy až nyní. Ve chvíli, kdy celosvětová padnemie zasáhla svět esportu, a také kvůli tomu, že fotbalový tým spadl z 1. Bundesligy.
A nyní, po letním (posledním) splitu, který nesl mezi účastníky také FC Schalke 04 Esports naposledy, vychází hodinu a půl dlouhý dokument popisující cestu i významné momenty poslední doby, kterými si museli v Německu projít.



Dokument s titulem NULLFEAR - the Schalke 04 Esports story vyšel 10. září ve večerních hodinách a odpovídá i na některé otázky fanoušků jako to, proč byl prodán Abbedagge nebo co se dělo na pozadí projektu.

Zdroj úvodní fotky: estnn.com

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport