CS:GO

Dokončí se rošáda už dnes? Entropiq hrají CCT South Europe proti Endpoint

Dokončí se rošáda už dnes? Entropiq hrají CCT South Europe proti Endpoint
22. 4. 2023
  |  

Organizace Entropiq musela sáhnout do své CS:GO sestavy netradičně brzy a už po prvním tuzemském turnaji přišel razantní řez. Bude dokončen už dnes, kdy tým nastupuje do CCT South Europe?

Už dnes by měl tým Entropiq od 13:30 nastoupit do zápasu v jihoevropské turnajové série CCT, ve kterém vyzve britské Endpoint, jejichž trenérem je Allan "Rejin" Petersen, dánský analytik, který v minulosti vedl i česko-slovenskou organizaci s mezinárodním přesahem.

Vedení organizace Entropiq muselo velmi brzy po oznámení nové sestavy sáhnout do rosteru, který management včele s Chief Gaming Officer Pavlem Klabanem před sezonou 2023 postavil. Podle posledních informací sestavu opustil slovenský hráč Rudolf "Rutk0" Kovalčik, český hráč Josef "MoriiSko" Maurenc skončí ke konci května, tudíž je dost možné, že Entropiq zkusí ještě vymyslet, jak do sestavy dostat 3 česko-slovenské hráče kvůli nadcházejícímu turnaji Road to MČR v Bratislavě.

Kromě MoriiSka, respektive Rutka by měla sestava zůstat kompletní a měla by být stále postavena na dosavadním IGL, německém hráči redovi a polském AWP Snatchie. Sestavu by měl doplnit současný hráč AJTT a už pro ESEA Main přišla dvojice ritchiE a PlesseN, která by mohla v případě dobrých výsledků zůstat.

V sestavě aktuálně 144. týmu světa na portále HLTV však stále svítí původní sestava, tudíž je otázka, zda s ní ještě odehrají tento turnaj. Ale v tomto případě jde o méně pravděpodobnou variantu a nejspíše uvidíme nová jména.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.