CS:GO

Dokáží se Sampi přiblížit v CCT Central Europe vyřazovací části? V cestě stojí Sangal

Dokáží se Sampi přiblížit v CCT Central Europe vyřazovací části? V cestě stojí Sangal
20. 4. 2023
  |  

Sangal Esport stojí proti Sampi ve 2. kole CCT Central Europe Series 6. Vítězství jeden z týmů výrazně přiblíží postupu do vyřazovací části středoevropské série soutěží. Budou však česko-slovenští hráči dnes stačí na 71. tým světa?

Týmu Sampi se podařilo v posledních zápasech sbírat vítězství za vítězstvím a comebackem přes eliminační zápas v GSL skupině Y-Games PRO Series 2023 si tým vybojoval dokonce vyřazovací část soutěže s prizepoolem přesahujícím milion korun.

Sangal ve 2. kole swiss formátem hrané skupiny CCT Central Europe Series 6 však nebudou jednoduchým protivníkem. Aktuálně 71. tým světa z posledních 5 zápasů na HLTV ovládl sice "jen" 3, nicméně v nich si poradil s Into the Breach (2:0), K23 (2:0) a Sprout (2:0). 

Bez historií vzájemných střetnutí lze jen těžce předpovídat, jak by se mohl zápas vyvíjet. Přesto však Sampi v roli outsidera dostali nabuzení ve zmíněné soutěži Y-Games PRO Series, což by jim mohlo pomoci. S téměř 100% jistotou neuvidíme od Sampi mapu Vertigo a soupěř nebude chtít hrát Nuke. Naopak se od Sangal jeví jako možnost picknutí Mirage nebo Inferna (v extrémním případě Anubis), přičemž Sampi nejspíš zvolí Ancient. Vyjde to a zajistí si domácí zástupce výsostnou pozici 2:0 ve swissu na 3 vítězné série?

Česko-slovenský tým Sampi bude v zápase velkým outsiderem, o čemž svědší i kurzy SazkaBET, který vidí šanci na vítězství v kurzu 3,15:1. Naopak na vítězství Sangal Esports je vypsán kurz 1,29:1. Přímý přenos zápasu můžete sledovat už dnes od 13:00 na Twitch kanále REPUBLEAGUE.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.