CS:GO

Dokáží překonat ve čtvrtfinále Thunderpick SINNERS 12. tým světa? Souboj s Entropiq startuje v 9:50

Dokáží překonat ve čtvrtfinále Thunderpick SINNERS 12. tým světa? Souboj s Entropiq startuje v 9:50
22. 3. 2022
  |  

Během dopoledne je na programu čtvrtfinálový zápas Thunderpick Bitcoin Series mezi SINNERS a ruským týmem Entropiq. Souboj dvou velkých rivalů odstartuje v 9:50.

Poprvé se společně utkaly v době, kdy jeden brouzdil vody CIS scény a opouštěl postupně barvy týmu Winstrike a druhý, který se snažil prodrat na světlo světa zahraniční, v tomto případě evropské, scény. Řeč je samozřejmě o hráčích z východu Evropy a Česka, respektive týmech Entropiq a SINNERS. 

První vzájemný zápas na HLTV proti sobě odehráli 5. dubna 2021 v turnaji Snow Sweet Snow, od té doby se společně utkali Entropiq a SINNERS ještě čtyřikrát. Během té doby rostla zdravá rivalita jak na serveru, tak na sociálních sítích mezi organizacemi. Co do počtu vítězných map, jejich vzájemná bilance je k dnešnímu ránu identick 6:6. A to se změní.
Čtvrtfinálový souboj turnaje Thunderpick Bitcoin Series odstartuje od 9:50 a Entropiq budou při aktuální formě plnit roli jasného favorita, to však může pomoci SINNERS vystoupit ze stínu.

Český celek musel v předkole play-off otáčet zápas se Sprout, a povedlo se. Entropiq obdrželi pozvánku přímo do zmíněného 2. kola, tedy čtvrtfinále. Už nyní je jisté, že se vítěz utká v semifinále s ECSTATIC a ve finále čeká tým K23. 

Pozornost bude při čtvrtfinále upřená zejména na AWP souboj, na jedné straně talentovaný český sniper forsyy, na té druhé ruská hvězda El1an. Zápas startuje od 9:50, sledovat jej můžete na Twitch kanále uccleague2.



Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.