CS:GO

Do Y-Games PRO Series naskočí v pondělí také Cryptova. Jak bude vypadat skupina "C"?

Do Y-Games PRO Series naskočí v pondělí také Cryptova. Jak bude vypadat skupina "C"?
23. 4. 2023
  |  

Slovenský organizátor Yvents se připravuje na start skupiny "C" v mezinárodním turnaji Y-Games PRO Series. V pondělí se do kolotoče z česko-slovenské scény zapojí také Cryptova, kterou ve skupině narazí na týmy DomiNation eSports, ex-HONORIS a NAVI Junior.

Česko-slovenský tým Cryptova vstoupí do turnaje Y-Games PRO Series 2023 zápasem s ex-HONORIS už zítra, tedy v pondělí, od 17:00. V úvodní BO1 se následně představí ve vzájemném duelu také DomiNation eSports a NAVI Junior. Jak bývá zvykem v rámci této soutěže, ještě večer dojde na Winners Match. 

Tuzemský zástupce, tým Cryptova, by měl být po změně v sestavě, kdy se místo MAXXe opět objeví v roli in-game leadera Kinzo, proti ex-HONORIS lehkým outsiderem i na základě kurzů, které jsou na zápas vypsány. Vítězství ostravské organizace v BO1 duelu se (ne)očekává v kurzu 2,90:1. Právě díky formátu by se však mohlo podařit soupeře zaskočit.

Ovšem ani v případě, že by Cryptova nezvítězila zítra, případně ve středečních zápasech, není třeba litovat. V rámci Y-Games PRO Series týmy na posledních dvou místech ve skupinách padají do rozhodujícího zápasu v Last Chance Stage, kde si zahrají jednu BO3 o postup do play-off. Zápasy můžete sledovat už zítra během podvečera na Twitch kanále Yzonesk.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.