CS:GO

Do European Pro League míří i SINNERS. Ty v jedné skupině potkají DNE i ENTERPRISE

Do European Pro League míří i SINNERS. Ty v jedné skupině potkají DNE i ENTERPRISE
9. 7. 2023
  |  

Start European Pro League Season 9 se blíží a už od zítra bude bojovat 16 celků o celkový prizepool $20,000. Na startu by nemělo chybět hned několik česko-slovenských zástupců, mezi kterými jsou Dynamo Eclot, ENTERPRISE nebo SINNERS a BRUTE. Sampi naopak chybí.

Na portále Liquipedia se objevil rozpis jednotlivých skupin a zápasů mezinárodní soutěže European Pro League Season 9. Mezi týmy nechybí ani řada česko-slovenských celků, které mají v turnaji velmi dobrou bilanci. Za zmínku stojí dvojité vítězství v první i druhé divizi týmu Sampi. Tento celek však na startu překvapivě není, byť ještě před pár dny byl, což dost možná souvísí se situací okolo chybějícího AWP hráče.

Svoji účast přislíbily a turnaje by se měly zůčastnit týmy ENTERPRISE a BRUTE, které si v rámci European Pro League Season 9 zahrály 2. divizi, kde skončily na 3., respektive 4. místě. Dále nebudou chybět ani hráči Dynamo Eclot, kteří budou chtít na evropské scéně navázat na úspěchy z tuzemských turnajů a podle všeho se turnaje budou účastnit také SINNERS Esports.
Aktuální rozložení skupin nabídne česko-slovenským fanouškům velmi zajímavou podívanou ve skupině "D", kde se kromě celku finsko-dánské sestavy Ambush, jejímž členem je například Miikka "suNny" Kempii, nachází také ENTERPRISE, Dynamo Eclot i SINNERS. A právě poslední dva týmy by spolu měly odehrát úvodní zápas, a to už 13. července od 10:00.

Další česko-slovenský zástupce, celek BRUTE, je prozatím umístěn do skupin "C", kde se nachází také týmy Zero Tenacity, ThunderFlash nebo LazerCats. První zápas by týmy měly odehrát 12. července, čas zápasu BRUTE je vypsán na 12:30. Samotný pořadatel na svých sociálních sítích ještě oficiální informace nezveřejnil, tudíž je možné, že se případně obsazení skupin bude ještě měnit. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.