FIFA

Dnes startuje uzavřená beta hry FIFA 23. Smetánka dostane možnost vyzkoušet si novinky

Dnes startuje uzavřená beta hry FIFA 23. Smetánka dostane možnost vyzkoušet si novinky
11. 8. 2022
  |  

Už dnes, tedy 11. srpna 2023 startuje pro vybranou smetánku ze světa, ale i tuzemska, možnost vyzkoušet si novou FIFA 23 v rámci closed beta launch.

Poslední ročník fotbalového simulátoru od EA Sports s názvem "FIFA" se nezadržitelně blíží. Postupně vydavatel hry odhaluje novinky, které nás budou čekat. Jednou z nich je i uzavřená beta verze, ke které dostanou přístup právě dnes vybraní hráči napříč světem.

Primárně bývá uzavřená verze FIFA, která se objevuje v létě, zejména možností na vyzkoušení pro hráče ze západních zemí (USA, Anglie), ze Čechů a Slováků se k přístupu dostanou opravdu jen ti nejvybranější.

Jedním z těch, kteří si domácí profesionální FIFA scény vyzkouší hru s předstihem, je například hráč AC Sparta eSports, Jan "EMERICKSON" Krupička, který přístup potvrdil na svém Twitteru.

Closed beta sice podléhá zákazu vysílání a nahrávání, nicméně i tak často slouží ke zveřejnění informací přímo ze hry. Hráči letos dostanou příležitost vyzkoušet si režim "Výkop" plus jeden z dalších, které se ve hře objevují, ať už je o FUT,  "Kariéru" či mód VOLTA.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.