CS:GO

DNE nestačili na bývalého kouče ENTERPRISE a končí v Elisa Invitational

DNE nestačili na bývalého kouče ENTERPRISE a končí v Elisa Invitational
27. 2. 2023
  |  

Dynamo Eclot narazili ve čtvrtém zápase Elisa Invitational Winter 2023 na dánské Tricked, v jejichž sestavě zaskakoval bývalý trenér ENTERPRISE Rasmus "SandeN" Sanden. Česko-izraelská sestava bohužel na dánský celek nestačila 0:2.

Dynamo Eclot vs. Tricked

Výsledek - 0:2
  • de_overpass | 17:19 (5:10)
  • de_mirage | 12:16 (5:10)
  • de_inferno

Za stavu 1-2 na zápasy v Elisa Invitational Winter 2023 vyzvala česko-izraelská sestava Dynama Eclot dánský celek Tricked. Ten v posledních dnech prochází krušným obdobím, poté co organizace začátkem února zveřejnila opuštění od ambicí být profesionální esport organizací a rozloučila se s většinou sekcí a zaměstnanců.

Další rána pro tuto sestavu přišla teprve v neděli, kdy se rozhodl odejít jeden ze stěžejních hráčů Magnus "Nodios" Olsen. Toho tak v zápase proti pardubické organizaci nahradil bývalý kouč ENTERPRISE Rasmus "SandeN" Sanden.

Úvodní mapa, kterou si vybral dánský tým, začala lépe pro DNE. Ti naskočili do utkání bravurně a připsali si hned úvodní čtyři kola. Následoval však obrat ve vývoji a zbytek první poloviny opanovali Tricked, kteří si připsali hned 10 ze zbývajících 11 kol. Po změně stran opět začali lépe Ecloti, jenž dokázali pěti koly v řadě srovnat na 10:10. Dánové nečekali s odpovědí a ihned odskočili až na stav 10:14. I s tímto nepříznivým výkonem si dokázali DNE poradit a otočit stav na 15:14. V posledním kole však měli navrch Tricked a overpass tak směřoval do prodloužení. To vyšlo lépe Sandenovi a spol., kteří uzmuli první mapu poměrem 17:19.

Na druhé mapě začali lépe hráči Tricked, kteří nenechali DNE se pořádně dostat do zápasu a postupně odskočili až na 6:14. Dynamo se nadechovalo k obratu, kdy dokázalo dostat zápas až na stav 12:14. To však bylo z jejich pohledu vše, jelikož následná dvě kola připadla Dánům, kteří vyhráli druhou mapu 12:16 a celou sérii tak 0-2.

Pro českou organizaci tento výsledek znamená konec v turnaji se skóre 1-3. Tricked se posouvají do rozhodujícího zápasu o play-off. Jejich soupeř ještě není znám.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.