CS:GO

DNE nebo BNE? Šanci bojovat dál v baráži ESL Challenger League dostane jen jeden

DNE nebo BNE? Šanci bojovat dál v baráži ESL Challenger League dostane jen jeden
17. 7. 2022
  |  

Český tým Dynamo Eclot pokračuje v boji o ESL Challenger League. V baráži narazí v eliminačním utkání na tým Bad News Eagles, účastníka PGL Major Antwerp 2022 a také dvojnásobného kata SINNERS.

Pohádku zažil tým Dynamo Eclot už ve chvíli, kdy se dokázal do baráže ESL Challenger League kvalifikovat přes závěrečný rozstřel s Apeks. V tu chvíli totiž hrál za český celek Team Manager Ondřej "Ono" Bobula, který nastoupil i v dalším zápase.

Po postupu do baráže českým tým padl v úvodním zápase s Finest (0:2) a v Lower Bracket eliminačním utkání vyzve Dynamo Eclot soupeře z Kosova - Bad News Eagles. 

Dnes už by však mohl být zpět v soupisce (dle portálu HLTV) zkušený Filip "K1-FiDa" Dvořák, v kombinaci s Martinem "Dytor" Handlem by mohli vytvořit tandem hráčů, jenž zajistí úspěch.

Zápas mezi Dynamo Eclot a Bad News Eagles startuje dnes od 15:00. Na vítěze čekají od 19:00 hráči celku UNGENTIUM v decider zápase o postup do prestižní ESL Challenger League. Zápas bude možné sledovat minimálně streamu komentátora Dugaida, případně pak také na oficiálním kanále organizace Dynamo Eclot.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.