CS:GO

Demolice a drama v OT! ENTERPRISE si vyšlápli na 31. tým světa

Demolice a drama v OT! ENTERPRISE si vyšlápli na 31. tým světa
26. 5. 2022
  |  

Skvělý zápas za sebou má tým ENTERPRISE v evropském turnaji Elisa Invitational Spring 2022. CS:GO sekce české organizace nejprve polské AGO smetla na Infernu, poté udolala na Mirage a zvítězila 2:0.

Zápas mezi ENTERPRISE a AGO odstartoval na mapě Inferno, která byla pickem české organizace. Podle volby to taky vypadalo. ENTERPRISE z T-side dokázali získat hned 12 kol a přišli o pouhé 3. V tu chvíli byli velkým favoritem na vítězství, což za 4 kola také potvrdili. AGO se již na žádné kolo nezmohli.

Druhám mapa (Mirage) opět začala ve velkém tempu ENTERPRISE. Tým urval první 4 kola, následně sice o 3 přišel, ale stejný počet získal. V polovině mapy česká organizace dokonce vedla už 11:4. AGO se zvedli za CT stranu, kdy získali 4 kola po začátku druhé půle. Následně se však do hry vrátili opět ENTERPRISE, které skvělým výkonem na druhé mapě táhl zejména Blytz.

ENTERPRISE byli ve vedení 14:8, když se rozehrál soupeřící Furlan, jenž několika koly, v nichž získal multikill snížil stav na 12:14. Český celek však sérii kol soupeře přerušil a zajistil si matchpoint. Tři šance český tým nevyužil a šlo se do prodloužení. V něm ENTERPRISE ukázali odolnost a sílu a po výsledku 22:19 se mohli začít radovat z vítězství.

AGO vs. ENTERPRISE

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 3:16 (3:12)
  • de_mirage 19:22 (4:11)
  • de_dust2 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.