CS:GO

Definitivní sbohem? Olofmeister jde na bench ve FaZe a jeho budoucnost je neznáma

Definitivní sbohem? Olofmeister jde na bench ve FaZe a jeho budoucnost je neznáma
4. 1. 2022
  |  

Je to definitivní konec velké CS:GO legendy? Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafsson se po několika pauzách dostal zpět do hry a sestavy FaZe. S novým rokem to však vypadá na další "bench" pozici a možný konec kariéry.

FaZe oznámili během pondělního večera dotažení přestupu estonské hvězdičky Robina , který do týmu zamířil z MOUZ. Rázem se v soupisce objevilo 6 jmen a bylo potřeba jednat.

Už v předchozích týdnech však docházelo na spekulace, které se týkaly možného konce  Olofa "olofmeister" Kajbjer Gustafssona. Během večera to potvrdil jak tým, který oznámil soupisku pro rok 2022, tak posléze to stejné učinil samotný hráč, který popřál svým (bývalým) spoluhráčům hodně štěstí do nové sezony.
Sestava FaZe CS:GO pro rok 2022 | Zdroj: Twitter @FaZeUpdate
Osud dvojnásobného Major vítěze a nejlepšího hráče planety z roku 2015 zůstává ve hvězdách. Nabízí se další pauza a možný reset v některém z tier2 týmů, tak jak se o to pokouší bývalý konkurent i spoluhráč coldzera.

Pauzu kvůli různým problémům však olofmeister už měl a tak je otázka, jak by se jeho potenciální zaměstnavatel díval na tuto "indispozici", která hráče provází. Zároveň se také nabízí otázka, zda devětadvacetiletý Švéd nezůstane ve FaZe na lavičce do chvíle, než se otevře potenciálně další možnost návratu, ať již kvůli výkonnosti, či problémům některého z aktuálních hráčů sestavy.

Zdroj úvodní fotografie: @ESL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.