CS:GO

David "forsyy" Bílý figuruje v sestavě Evil Geniuses pro zápas s EYEBALLERS

David "forsyy" Bílý figuruje v sestavě Evil Geniuses pro zápas s EYEBALLERS
28. 4. 2023
  |  

Český sniper David "forsyy" Bílý, toho času na lavičce SINNERS, dnes dopoledne naskočí do zápasu za Evil Geniuses v CCT Central Europe Series 6. Podaří se mu uspět a říct si o další angažmá?

Právě v těchto chvílích, tedy od pátečních 10:00, naskakuje David "forsyy" Bílý do sestavy Evil Geniuses v osmifinále CCT Central Europe Series 6 proti švédskému týmu EYEBALLERS. V severoamerické sestavě nahrazuje hráče wize.

Od zimního přestupového období si David "forsyy" Bílý oficiálních zápasů příliš nezahrál. Stále sice figuruje v organizaci SINNERS, kde sedí na lavičce CS:GO sekce, ale o jeho dalším zapojením se nejedná. 

Během zimy se však spekulovalo hned o několika organizacích, které by mohly mít o forsyyho služby zájem. Jednání však nevyšla jak se Sprout, tak například českými Dynamo Eclo. Přesto to vypadá, že se na českého snipera na scéně nezapomnělo.

Dnes jej jako emergency hosta vytahují do vyřazovací části CCT Central Europe Series 6 zástupci organizace Evil Geniuses. Těm totiž ze soupisky vypadl Američan wiz a tým pod vedením Daniela "Vorborg" Vorborga neměl příliš možností, už jen proto, že se další sekce EG nachází v Austrálii, kde hraje na ESL Challenger Melbourne 2023.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.