CS:GO

Dánský hráč valde končí v OG po necelých 900 dnech

Dánský hráč valde končí v OG po necelých 900 dnech
12. 5. 2022
  |  

Kvalifikační RMR turnaj na PGL Major Antwerp byl posledním pro dánského hráče Valdemara "⁠valde⁠" Bjørn Vangså v barvách dresu OG. Organizace oficiálně potvrdila jeho bench.

Necelých 900 dní trvala spolupráce mezi dánským hráčem Valdemarem "⁠valde⁠" Bjørn Vangså a organizací OG. Po dalším nezdaru však přišel konec. Týmu se nepodařilo kvalifikovat na PGL Major Antwerp 2022, čímž se rozjely spekulace o možných změnách v sestavě.

Tu první potvrdila samotná organizace OG, která informovala, že se valde posouvá na lavičku v CS:GO sekci.

„Byl jsem v OG velmi šťastný a oceňuji zdejší lidi a kulturu. Ale někdy se od sebe oddělíte. V tomto případě vidíme cestu k dosažení velikosti jinak a po velkém zklamání na RMR jsme vedli dlouhé rozhovory a dohodli jsme se, že půjdeme každý svou cestou. Proto jsme se dohodli, že půjdu stranou, zatímco se soustředím a vynaložím energii na hledání nového domova, kde budu moci sledovat své bezprostřední ambice,“ uvedl dánský hráč pro klubový web ogs.gg

Podle spekulací by se mohl dánský hráč přesunout do Evil Geniuses, kteří se před pár dny oficiálně zbavili francouzského trenéra maleKa.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.