CS:GO

Dánský hráč Nico ⁠"nicoodoz⁠" Tamjidi si už za fnatic nezahraje

Dánský hráč Nico ⁠"nicoodoz⁠" Tamjidi si už za fnatic nezahraje
4. 7. 2023
  |  

Dvaadvacetiletý dánský AWP hráč Nico "⁠nicoodoz⁠" Tamjidi si ve fnatic už nezahraje. Organizace jej umístila na bench a bude se dívat po novém hráči do jedné z klíčových rolí ve svém CS:GO/CS2 týmu.

Evropská organizace Fnatic na svém Twitter účtu oznámila oficiální novinku ve své CS:GO sekci. Za tu si již nezahraje dánský AWP hráč Nico "⁠nicoodoz⁠" Tamjidi, který v aktivní sestavě vydržel defacto přesně rok.

Právě před 13 měsíci totiž přestupoval dvaadvacetiletý dánský hráč  z Copenhagen Flames do svěhlasné organizace, se kterou dokázal získat například stříbro REPUBLEAGUE Season 3 nebo zlato z Elisa Masters Espoo 2022. 
Očekávání na tier 1 scéně však fnatic nenaplnili a v elitních soutěžích, respektive bojích o medaile dlouhodobě chyběli. Z BLAST.tv Paris Major přivezl tým 9. - 12. místo, na IEM Dallas dokonce skončil až 13. - 16.

Nezbývá, než se těšit, kdo o hráče do role AWP projeví v dalších dnech zájem. Ve fnatic aktuálně zůstává trojice William "⁠mezii⁠" Merriman, Fredrik "⁠roeJ⁠" Jørgensen a Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.