CS:GO

Dánská jízda v Brazy Party. Astralis ve finále mezinárodního turnaje vyzvou Cloud9

Dánská jízda v Brazy Party. Astralis ve finále mezinárodního turnaje vyzvou Cloud9
3. 5. 2023
  |  

Mezinárodní turnaj Brazy Party 2023 jde do finále. Doslova. Poslední zápas v online klání obstarají týmy Astralis a Cloud9, které zdolaly v předchozím kole polské 9INE, respektive tým OG Esports. Jak dopadne další vzájemný zápas?

Dánští Astralis a východoevropská sestava Cloud9 se utkala naposledy v přesně před měsícem v kvalifikaci na IEM Dallas 2023. Z vítězství se v té době radovala bývalá dlouholetá světová jednička z Dánska, která zvítězila těsně 2:1. Od té doby se však mnoho změnilo a nyní si to oba týmy rozdají na serveru opět o titul.

Na jedné straně Astralis dokázali zvítězit v posledních 3 zápasch, respektive ve 4 z 5 posledních odehraných, což je s Cloud9 spojuje. Ovšem východoevropský tým prošel těžkými zkouškami i na IEM Rio 2023 a následně na Brazy Party uspěl i v play-off. Nejtěžším soupeřem byli bezpochybi hráči OG Esports, se kterými si C9 poradili 2:1 v semifinále.

Cloud9 jsou v zápase velkým favoritem a například SazkaBET vidí šance východoevropské sestavy na vítězství a titul v kurzu 1,50:1. Naopak na vítězství Astralis je vypsán kurz 2,40:1. Zajímavé jsou také kurzy na počet odehraných map. Bookemakeři vidí šanci, že se dočkáme pouze dvou v kurzu 1,80:1.

Přímý přenos finálového zápasu Brazy Party 2023 je možné sledovat například na Twitch kanále Relog_EN v anglickém jazyce, případně na Twitch kanálech profesionálních hráčů jako pimpcsgo nebo AdreN.

 


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @AstralisCS

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.