CS:GO

Dán valde v hledáčku Evil Geniuses. S OG vede severoamerická organizace pokročilá jednání

Dán valde v hledáčku Evil Geniuses. S OG vede severoamerická organizace pokročilá jednání
30. 12. 2021
  |  

Severoamerická scéna dost možná zažije další velký přesun. Dánský hráč Valdemar "valde" Bjørn Vangså je součástí pokročilých jednání mezi Evil Geniuses a jeho aktuálním zaměstnavatelem OG.

Dán valde jako součást organizace Evil Geniuses? Informaci o možném chystaném transferu přinesl během dneška portál 1pv.fr. Právě šestadvacetiletý rifler by mohl být dalším dílkem do skládačky, kterou pro rok 2022 Evil Geniuses chystají.

Valdemar "valde" Bjørn Vangså se proslavil už v roce 2016 a 2017, kdy nastupoval za Heroic. Posléze si rifler vystřílel angažmá v North a ve chvíli, kdy organizace skončila, zamířil do OG. Ve své současné organizaci mnoho úspěchů nezažil, to by se mohlo změnit.
Právě přestup do severoamerického celku s takovými ambicemi by mohlo být vysvobození někdejšího dánského talentu.

O dalších posilách pro tým nebylo stále rozhodnuto a oficiálně v soupisce kromě trenéra Damiena "⁠maLeK⁠" Marcela, který byl představen 24. prosince, zůstává duo Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte & Tsvetelin "⁠CeRq⁠" Dimitrov. Posilami by se mohli stát severoameričtí hráči Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip a Timothy "⁠autimatic⁠" Ta.

Zdroj úvodní fotografie: @ESL Counter-Strike

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.