CS:GO

Další zápas v CCT Central Europe odehrají SINNERS už ve čtvrtek dopoledne. Soupeřem budou BIG Academy

Další zápas v CCT Central Europe odehrají SINNERS už ve čtvrtek dopoledne. Soupeřem budou BIG Academy
22. 3. 2023
  |  

Důležitý zápas pro vývoj základní skupiny CCT Central Europe Series 3

SINNERS Esports dnes představili definitivně novou posilu své Counter-Strike sestavy. Tou se stal hráč KWERTZZ, který doposud nastupoval za tým The Prodigies, tedy academy celek stejnojmenné agentury. Právě ta nakonec dotáhla se SINNERS dohodu o angažmá. Přesto však český talentovaný hráč zřejmě nebude moci v CCT Central Europe Series 5 za tuzemskou jedničku nastoupit.

Právě už zítra dopoledne (čtvrtek 10:00) bude čekat v této mezinárodní soutěži SINNERS další zápas. S největší pravděpodobností se tak opět postaví do role hráče trenér Tomáš "tomkeejs" Tomka, který svítí i v sestavě u zápasu na HLTV.

Soupeřem SINNERS bude ve 3. zápase swiss formátem hrané skupiny tým BIG Academy. Stejně jako česko-slovenský zástupce, tak i německý tým, v prvním utkání základní skupiny prohrál, ve druhém už se radoval. Nyní se oba celky budou chtít posunout k postupu do play-off.

SINNERS budou mírným favoritem, o čemž svědší také kurzy SazkaBET, který věří vítězství českého celku s kurzem 1,72:1. Zápas je možné sledovat s česko-slovenským komentářem na Twitch kanále REPUBLEAGUE.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.