League of Legends

Další prodej LEC slotu?! Astralis se dívají po zájemcích

Další prodej LEC slotu?! Astralis se dívají po zájemcích
16. 8. 2022
  |  

Ze zahraničních zdrojů portálu upcomer.com vychází informace týkající se dalšího možného prodeje LEC slotu. Skončí Astralis v lize úplně a kdo by je případně mohl nahradit?

Zahraniční portál upcomer.com přišel s informacemi, které se týkají dalšího prodeje slotu v nejvyšší evropské League of Legends lize LEC. Údajným prodávajícím by měla být dánská organizace Astralis, která se dívá po možných zájemcích.

Dánský celek byl často považován za velkého outsidera ligy, přesto si však zejména díky globální oblíbenosti našel řadu příznivců, stejně tak ale i odpůrců, kteří už na jaře volali po odebrání slotu. Neuspokojivé výkony však Astralis odčinili v rámci letního splitu, kdy bojovali do posledních dní o play-off.

Jedněmi z nejvážnějších zájemců, respektive možná s největším přáním fanoušků právě o koupi, by mohla být francouzská organizace Karmine Corp, jež bojuje v tamní lize a těší se velké popularitě. Další otázkou může být pak cenovka, která se šplhala při prodeji Misfits Gaming k jedné miliardě korun.

 


Zdroj úvodní fotografie: Wojciech Wandzel/Riot Games

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport