CS:GO

Další problém Flashpointu! Redaktor HLTV.org upozornil na špatně nastavenou ekonomiku v prodloužení

Další problém Flashpointu! Redaktor HLTV.org upozornil na špatně nastavenou ekonomiku v prodloužení
19. 5. 2021
  |  

Vypadá to na další fatalní chybu organizátorů RMR turnaje pro Evropu. Novinář a redaktor Danish Allana upozornil na Twitteru na špatná pravidla, která se týkají nastavení financí v prodloužení.

Po nejpříjemnostech okolo zápasu mezi NIP a Anonymo to vypadá na další problém. Danish Allana, severoamerický CS:GO novinář na svém Twitter účtu upozornil na nesjednocenou "politiku financí" na startu prodloužení pro různé turnaje po světě, které mají ale jedno společné. Jsou všechny "pod Valve" jako součást bodování RMR.


Turnaje cs_summit8 (aktuálně RMR pro region NA) a EPIC League (aktuálně RMR pro region CIS) využívají na startu prodloužení $10.000, tedy každý hráč začíná s touto sumou každou polovinu prodloužení. Naopak v případě Flashpointu jde o druhou variantu, tedy každý hráč startuje s $16.000, což potvrzuje i screen z původního prodloužení na Mirage mezi Anonymo a NIP.



Spousta uživatelů v komentářích upozorňovala na to, že i v rámci pravidel bylo $16.000 už v kvalifikacích a co do regionů, tak údajně i v Brazílii (CBCS Elite League) proběhlo také $10K prodloužení.

Samozřejmě by všechno mělo být sjednoceno, podle všech dostupných informací by to měla být vzhledem k RMR právě nižší hodnota.

Ať již toto dopadne jakýmkoliv způsobem, ani toto si Flashpoint za rámeček nedá.

Zdroj úvodní fotografie: twitter.com/Nohte
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport