CS:GO

CZ/SK souboj o postup do CCT Central Europe Series #3: Closed Qualifier. Cryptovu prověří Fadee

CZ/SK souboj o postup do CCT Central Europe Series #3: Closed Qualifier. Cryptovu prověří Fadee
2. 10. 2022
  |  

Česko-slovenské celky Cryptova a Fadee Gaming se dnes od 17:00 utkají v otevřené kvalifikaci CCT Central Europe Series #3 o postup do další fáze turnaje, která už se zpravidla objevuje také na HLTV. Komu se podaří postoupit?

V čase, kdy se eSuba snažila neúspěšně projít uzavřenou kvalifikací do jihoevropského CCT, Cryptova, Fadee Gaming a další celky bojovaly v rámci otevřené kvalifikace do 3. středoevropské série. A právě oba zmíněné česko-slovenské celky si to dnes rozdají o postup.

Z otevřené kvalifikace do CCT Central Europe Series #3: Closed Qualifier postupují pouze 4 celky. Nekompromisní síto tak velmi rychle filtruje týmy, které na další stage mají od těch, které to spíše "zkouší". 

Dnes si to od 17:00 rozdají 4 dvojice (8 týmů) v závěru otevřené kvalifikace o 4 postupová místa. Jednu tvoří také zmíněná dvojice Fadee Gaming a Cryptova, která se bude zejména spoléhat na výkon svého snipera, hráče Martina "BeryP" Beránka a to, jak situaci zvládne mladý Oldřich "PR" Nový.

Zápasy CCT Central Europe Series #3: Open

  • FASTFOODGANG vs. Wolsung
  • AVEZ vs. ingroparea
  • do noh vs. murders2022
  • Cryptova vs. Fadee Gaming

Dá se také očekávat, že další česko-slovenské celky obdrží pozvánky buď do closed kvalifikace, nebo přímo do hlavní stage 3. série CCT Central Europe.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.