CS:GO

Cai "⁠CYPHER⁠" Watson končí oficiálně v Into The Breach. Otevírá se cesta pro příchod NEOFRAGa?

Cai "⁠CYPHER⁠" Watson končí oficiálně v Into The Breach. Otevírá se cesta pro příchod NEOFRAGa?
8. 7. 2023
  |  

Organizace Into The Breach oznámila definitivní odchod hráče Cai "CYPHER" Watson. Brit by se dle spekulací měl přesunout do týmu TSM, který by měl obnovit CS:GO sekci. Jeho místo by mohl zaplnit Adam "NEOFRAG" Zouhar.

Dvacetiletý Cai "CYPHER" Watson oficiálně opouští britskou organizaci Into the Breach, se kterou dokázal za dva roky spolupráce získat několik zajímavých triumfů, vyšvihl se do popředí tier2 scény a zároveň se stal také čtvrtfinalistou BLAST.tv Paris Major 2023. Posledním titulem je červnové vítězství v turnaji ESL Premiership Spring 2023, kdy si Into the Breach dokázali porazit s Endpoint v poměru 3:1. 

Poprvé v dresu Into The Breach nastoupil britský rifler Cai "CYPHER" Watson nastoupil v létě 2021, kdy přestoupil z mixu Aura Esports. Do té chvíle střídal více méně nevýznamné sestavy, a až právě angažmá v ITB jej posunulo na radar světových celků a ukázalo evropské tier 2 scéně. 

Dalším krokem by mělo být angažmá v TSM, kteří chystají návrat do pole Counter-Strike týmů. V posledních dnech se spekulovalo hned o trojlístku hráčů, kteří by se v dresu světového giganta mohli objevit. Kromě zmíněného Brita by mělo být v hledáčku duo JACKZ a interz.

Náhradou by se v ITB mohl stát český hráč Adam "NEOFRAG" Zouhar, který po konci v OG Esports stále čeká na svoji šanci. Vedle něj však budou muset přivést vedoucí celku ještě jednoho hráče. V sekci britské organizace zůstali totiž pouze tři hráči (rallen, CRUC1AL, Thomas).

Aktuální sestava Into The Breach:

  • Karol "⁠rallen⁠" Rodowicz
  • Joey "⁠CRUC1AL⁠" Steusel 
  • Thomas "⁠Thomas⁠" Utting

  • Gustavo "⁠Juve⁠" Alexandre - trenér

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.