CS:GO

Čtvrtfinále Y-Games PRO Series: SINNERS selhali s outsiderem, Dynamo Eclot porazilo Entropiq

Čtvrtfinále Y-Games PRO Series: SINNERS selhali s outsiderem, Dynamo Eclot porazilo Entropiq
1. 6. 2023
  |  

Dvojicí čtvrtfinálových zápasů pokračovala vyřazovací část Y-Games PRO Series 2023. Ve středu byly v akci také organizace z česko-slovenské scény. SINNERS a Entropiq však odešli poraženi. Dynamo Eclot se naopak může těšit na semifinále.

Opačný scénář než v ESEA Advanced, kde v play-off vypadli hráči Dynamo Eclot a SINNERS pokračují dál, nastal v Y-Games PRO Series 2023. Po čtvrtfinále totiž skončil celek SINNERS, naopak Dynamo Eclot se díky výhře nad Entropiq posouvá už do semifinále mezinárodního turnaje.

SINNERS začali přitom zápas proti Ignis Serpens, aktuálně 75. týmu světa (SINNERS jsou 70.) se podařilo zvládnout první mapu, kterou byl de_overpass, v poměru 16:9. Poté však česko-slovenský zástupce padl v prodloužení map de_nuke a de_ancient, kvůli čemuž z turnaje vypadl už po čtvrtfinále.

Dynamo Eclot naopak proti Entropiq nedali dopustit ani náznak překvapení. Po vítězství v Bratislavě se aktuální tuzemské jedničce podařilo v rychlém tempu ovládnout zápas s Entropiq i na mezinárodní scéně.

Dnes si o pozici vyzyvatele Dynamo Eclot v semifinále Y-Games PRO Series zahrají od 17:00 DomiNation s týmem Cryptova, pro kterou jde v turnaji o "last dance", před utlumením aktivit organizace. Ve 20:00 se rozehraje zápas o posledního semifinalistu mezi Astralis Talent a Sashi.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.