CS:GO

Čtvrteční program REPUBLEAGUE nabídne souboj SINNERS s Fnatic a ENTERPRISE s MOUZ NXT

Čtvrteční program REPUBLEAGUE nabídne souboj SINNERS s Fnatic a ENTERPRISE s MOUZ NXT
22. 6. 2022
  |  

Už ve čtvrtek pokračuje další program turnaje REPUBLEAGUE pro oba dva česko-slovenské celky, které hrají ve skupině "B". ENTERPRISE narazí na MOUZ NXT, SINNERS zase na Fnatic.

České organizace SINNERS a ENTERPRISE zvládly své úvodní zápasy turnaje REPUBLEAGUE Season 3 Group "B" a postoupili tak do druhého kola Upper Bracket skupiny. Další zápasy je čekají ve čtvrtek.

SINNERS nejprve od 16:00 nastoupí proti legendární britsko-švédské organizaci Fnatic a jejímu Counter-Strike týmu. O tři hodiny později půjdou do boje také ENTERPRISE, na které čekají MOUZ NXT, kteří kromě účasti v turnaji REPUBLEAGUE obhajují také titul v rámci WePlay Academy League, jenž vrcholí o víkendu.

Ani jeden ze zástupců tuzemské scény nebude v zápasech plnit roli favorita, přesto se však v BO3 sérii může stát hodně. Naví ve formě jako ENTERPRISE poslední týdny ukazují, a zároveň v době, kdy SINNERS například sestřelili 2:0 19. tým světa Finest

Vítězství ve 2. kole Upper Bracket skupiny "B" se rovná zajištění slotu v play-off 3. sezoně turnaje REPUBLEAGUE. Oba týmy, kromě potenciálního vzájemného zápasu ve finále Upper Bracket (v případě vítězství obou), bude čekat také finále Sazka eLEAGUE, které se hraje v neděli od 14:00.

 


Zdroj úvodní fotografie: @CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.