CS:GO

Čtvrtá prohra v řadě. SINNERS nezvládli další zápas na evropské scéně a končí v REPUBLEAGUE

Čtvrtá prohra v řadě. SINNERS nezvládli další zápas na evropské scéně a končí v REPUBLEAGUE
24. 6. 2022
  |  

Jako na horské dráze. SINNERS po sérii vítězství zažívají už čtvrtou porážku v řadě. Ta dnešní je vyřadila z turnaje REPUBLEAGUE Season 3.

Těžký zápas čekal na český tým SINNERS v rámci spodní části bracketu skupiny "B" turnaje REPUBLEAGUE. Tuzemský zástupce narazil na ruského soupeře, tým forZe. Favorit zápasu byl od startu jasný a svoji pozici potvrzoval. Nejprve série 7, posléze tří, kol určila ráz první polovině úvodní mapu, kterou ovládli forZe.

Ruská soupiska na Overpassu po CT straně vedla už 10:5 a mířila za vítězstvím, SINNERS nepomohlo ani to, že ovládli oba pistol roundy. Ve druhé polovině už soupeř dokázal doklepat mapu k vítěznému konci.

Obrázek hry se na mapě de_nuke nezměnil. SINNERS tahali v úvodu za kratší konec provazu, přičemž startovali az CT stranu. forZe už při výměně stran vedli 11:4 a dokráčet k vítězství nebyl problém. SINNERS za T-side neuhráli ani jedno kolo, čímž bylo velmi rychle hotovo (16:4, celkově 2:0).

Prohra vyřadila SINNERS z turnaje REPUBLEAGUE Season 3. Celkově už jde pro tým o 4. porážku v řadě. Český tým prohrál postupně s Falcons, Fnatic, Sprout a dnes s forZe.

forZe vs. SINNERS

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:7 (10:5)
  • de_nuke 16:4 (11:4)
  • de_inferno

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.