CS:GO

CS:GO hlásí změnu v aktivních mapách: Mínus Train, plus Ancient

CS:GO hlásí změnu v aktivních mapách: Mínus Train, plus Ancient
4. 5. 2021
  |  

Nečekaný šok zažívají fanoušci největších CS:GO lig a turnajů, ale stejně tak casual hráči. Valve se rozhodne z map poolu vytáhnout Train a vyměnit jej za Ancient.

Není tajemstvím, že se Valve snaží uspokojit poptávku v podobě změny map poolu, reworkem současných map a dalšími prvky, kterými by byly obměněny zaběhlé trendy. Zvýší se atraktivita soubojů na "něčem novém", fanoušci dostanou nový impuls ke sledování, případně hraní atd.



Jde o další změny poté, co v roce 2019 zmizela z aktivního map poolu právě Cache a nahradilo ji Vertigo, které nasbíralo na velké popularitě jak mezi týmy, tak fanoušky.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Švédská legenda Jesper "JW" Wecksell se na Twitteru okamžitě ptala oficiálního CS:GO účtu, zda půjde o okamžitou změnu na profi scéně, především s ohledem na kvalifikace v rámci RMR (Major). Odpověď přišla záhy, v těchto turnají zůstane dosvadí pool map beze změny.

Otázkou tedy zůstává, kdy jako první uvidíme v kompetetivním zápase na TIER 1 nebo TIER 2 úrovni novou mapu přímo v akci.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.