CS:GO

Cryptova proti Sampi! Na česko-slovenský BO3 duel dojde v evropské soutěži už v neděli

Cryptova proti Sampi! Na česko-slovenský BO3 duel dojde v evropské soutěži už v neděli
29. 4. 2023
  |  

Nedělní dopoledne bude pro česko-slovenské fanoušky patřit duelu mezi Sampi a Cryptovou v rámci základní skupiny turnaje European Pro League Season 8: Division 2. Komu se ve vyhrocené bitvě podaří uspět?

ENTERPRISE, Entropiq, Team Sampi a Cryptova. To jsou zástupci česko-slovenské scény, které se utkají s dalšími evropskými soupeři v rámci turnaje European Pro League Season 8: Division 2. Nejlépe v předchozí sezoně dopadli Entropiq, kteří se alespoň dostali do play-off. Nyní přichází nová šance.

První duely už za sebou mají týmy ENTERPRISE a Entropiq, které však své úvodní BO3 duely prohrály. Jak zareagují ve své skupině "D" hráči Cryptovy a Sampi? Společně s nimi se ještě nachází Viperio a Team Atlantic.

Česko-slovenské celky Cryptova a Sampi se v oficiálních tuzemských turnajích zatím nepotkaly a jejich vzájemné střetnutí je tak velmi očekávané. Právě v European Pro League se jej dočkáme už zítra, tedy v neděli 30. dubna dopoledne.

Kdo bude vstupovat do zápasu v roli favorita? To jen těžce odhadovat. Oba týmy mají co nabídnout, oba se poslední týdny prezentují solidním dojdem a zejména forma Sampi stoupá i díky turnaji CCT Central Europe. To bude chtít Cryptova v úvodním duelu skupiny, která se hraje GSL formátem, zastavit.

Přímý přenos zápasu mezi Sampi a Cryptova můžete sledovat už v neděli 30. dubna od 10:00 dopoledne na Twitch kanále European Pro League.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.