CS:GO

Cryptova porazil ENTERPRISE v OFK BGD Esports: Balkan Closed Qualifier a bude hrát o postup

Cryptova porazil ENTERPRISE v OFK BGD Esports: Balkan Closed Qualifier a bude hrát o postup
1. 9. 2023
  |  

Hned tři česko-slovenské celky se účastnily OFK BGD Esports Series #1: Balkan Closed Qualifier, ve kterém se bojuje o sloty o hlavní fáze, která bude zároveň soubojem o $25,000. Jak si celky ENTERPRISE, Cryptova a BRUTE vedly?

Ve skupině “A” balkánské uzavřené kvalifikace OFK BGD Esports Series #1 se z česko-slovenských celků nacházel tým BRUTE. Mladé sestavě se ovšem nepodařilo uspět v konkurenci týmů Zero Tenacity, Eternal Fire Academy a Jake Bube. 

Nejprve v úvodním BO1 duelu podlehli BRUTE sestavě academy celku tureckého giganta Eternal Fire, v eliminačním zápase prohráli česko-slovenští zástupci balkánskému týmu Jake Bube a skončili.

Druhá skupina čítala kromě týmů REDPack Esports a Infinite Gaming také dva česko-slovenské celky, kterými byly ENTERPRISE Esports a Cryptova. Ty padly v úvodních dvou úvodních duelech a čekal je vzájemný duel o udržení se v turnaji. 

Vzájemný zápas zvládla lépe Cryptova, která uspěla v decider zápasu a zajistila si postup do play-in fáze, která dnes od 14:00 vyzve v boji o postup do hlavní fáze turnaje tým Zero Tenacity. Následná fáze mezinárodního online turnaje OFK BGD Esports Series #1 o $25,000 se bude konat od 3. do 27. září 2023 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.