CS:GO

Cryptova na vlně! Zajistí si grandfinále European Pro League S3 Division 2? V cestě stojí JANO

Cryptova na vlně! Zajistí si grandfinále European Pro League S3 Division 2? V cestě stojí JANO
11. 5. 2023
  |  

Ostravská organizace Cryptova je blízko úspěchu v mezinárodním turnaji. Od titulu v European Pro League Season 3 Division 2 dělí česko-slovenskou CS:GO soupisku už pouhé dva kroky, ten první musí udělat v pátek proti JANO Esports.

Cryptova projíždí turnajem European Pro League Season 3 Division 2 jako nůž máslem a po vítězstvích s týmy AGO a The Prodigies (2:1 a 2:0) si zahraje už finále Upper Bracketu. Stejně jsou na tom JANO, kteří po několika porážkách najeli na vítěznou vlnu, a porazili týmy PROSPECTS, sYnck i česko-slovenský roster Sampi.

Tuzemského zástupce nečeká ve finále horní části bracketu nic snadného a mluví o tom také kurzová nabídka SazkaBET, která pasovala Cryptovu do role outsidera s kurzem na vítězství 2,10:1. V této roli si však CS:GO sekce už několikrát poradila. JANO jsou sice lépe rankingově postaveni, nicméně vzájemný duel s česko-slovenskou sekcí by měl snést největší měřítky vyrovnanosti.

Přímý přenos zápasu mezi Cryptovou a JANO Esports můžete sledovat už v pátek 12. května od 12:30 na Twitch kanále euproleague3_en. Ještě předtím se na stejném streamu odehraje zápas mezi Sampi a sYnck.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.