CS:GO

Cryptova je v play-off European Pro League. Sampi hrají o postup zítra

Cryptova je v play-off European Pro League. Sampi hrají o postup zítra
4. 5. 2023
  |  

Esportová organizace Cryptova se se svojí CS:GO sekcí dostala do vyřazovací části European Pro League Division 2. Stačilo k tomu dnes další, ve skupině již druhé, vítězství nad týmem Viperio. Jak si vedou další česko-slovenské sestavy?

V turnaji European Pro League Season 8: Division 2 se kromě celkové dotace $10,000 bojuje také o účast v prvodivizní soutěži stejného organizátora. V akci je také několik česko-slovenských týmů, z nichž nejvíce vyniká Cryptova.

Právě CS:GO celek ostravské organizace si dnes po vítězství nad Viperio zajistil postup do vyřazovací části turnaje. Společně s Cryptovou se ve skupině "D" nacházel ještě celek Sampi, ten dnes v eliminačním zápase zdolal Atlantic 2:1 a díky tomu postoupil do Decider Match, ve kterém narazí právě na Viperio. Tento zápas je v plánu zítra.

Dalšími česko-slovenskými zástupci jsou ENTEPRISE a Entropiq. Oba týmy by měl shodně čekat rozhodující zápas o postup do play-off už 6. května. První jmenovaný tým se přitom jeví jako outsider svého zápasu, naopak Entropiq jako favorit.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.