Partnerství

Crypto.com se stává prvním globálním partnerem streamerských turnajů Twitch Rivals

Crypto.com se stává prvním globálním partnerem streamerských turnajů Twitch Rivals
4. 11. 2021
  |  

Oblíbený streamerský turnaj získává prvního globálního marketingové partnera. Jím se stává jedna z nejrychleji rostoucích kryptoměnových aplikací Crypto.com.

Obě platformy podepsaly několika roční spolupráci a spojuje tak dvě rychle rostoucí základny. Kryptoměny každoročně nabírají na popularitě, současná hodnota všech tokenů přesahuje 2,7 trilionů dolarů a měny jako Bitcoin či Ethereum jsou na svém absolutním vrcholu. Jenom samotná aplikace Crypto.com má přes 10 milionů uživatelů.

Na druhé straně je gamingová a e-sportová komunita, která k přenášení her a zápasů využívá výhradně Twitch. Také herní scéna, včetně té profesionální, každoročně překonává své rekordy. Ať už se jedná o čísla fanoušků, prizepooly nebo počet turnajů.

Jak obě strany říkají, jedná se o logické propojení dvou subjektů. „Jsme velmi rádi, že do našeho rostoucího portfolia značek přidáváme také Twitch Rivals,“ řekl k oznámené dohodě Kris Marszalek, spoluzakladatel a CEO Crypto.com. Tato značka se však v gamingu neobjevuje poprvé, partnerství již dříve oznámili například s Fnatic. Sponzorují také například celou značku PSG nebo největší MMA ligu světa UFC.
Propojení kryptoměn a gamingu je navíc čím dál častější. Burza FTX se stala generálním partnerem TSM a svůj název se ji dokonce podailo dostat do jména organizace. Stejná kryptoměnová značka pak později oznámila spolupráci i přímo s ligou LCS.

Crypto.com se stává prvním výhradním globálním partnerem značky Twitch Rivals, tedy streamerských turnajů, které probíhají po celém světě. Na rok 2022 společně plánují přes 250 událostí po celém světě, a kryptoměnová aplikace bude součástí všech přenosů jako jeden z hlavních sponzorů. Spojení poprvé bude k vídění již 4. listopadu, kdy v Las Vegas proběhne dvoudenní event s názvem Ultimate Challenge.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.