CPH Flames: Hledáme nový domov i pro tři zbývající hráče. Odchází i ředitel esport divize

CPH Flames: Hledáme nový domov i pro tři zbývající hráče. Odchází i ředitel esport divize
3. 6. 2022
  |  

Dánský tým Copenhagen Flames chystá velkou přestavbu své Counter-Strike sestavy. Po prvních odchodech to vypadá, že nabízejí i zbytek hráčů. Končí i trenér a ředitel esport divize.

Dnes po obědě vyšlo na povrch, že se nicoodoz a roeJ poroučí ze sestavy Copenhagen Flames a oba míří do Fnatic. Podle dalších vyjádření to však vypadá, že to nebude všechno. Tým čeká přestavba.

Právě v těchto chvílích totiž dánští CPH Flames na svých webových stránkách zveřejnili informace, které se týkají budoucnosti sestavy. 

„Budeme také hledat nové domovy pro hráče: HooXi, jabbi a Zyphon. Všichni tito hráči prokázali, že patří na nejvyšší úroveň Counter-Strike, a my uděláme vše, co je v našich silách, abychom zajistili, že s nimi bude tak zacházeno, ať přijdou kamkoli,“ stojí v oficiálním prohlášení organizace. 

V týmu zároveň končí také Daniel "⁠Vorborg⁠" Vorborg, Esports Director a trenér CS:GO sekce, který si chce hledat nové angažmá a možnosti. Budoucnost Copenhagen Flames zůstává zahalena velkým tajemstvím. Tým byl do této chvíle druhým nejlepším dánským CS:GO celkem.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.