CS:GO

TWR BLAST kvalifikace: Entropiq padli s Fiend, pak je přejeli BLUEJAYS a je konec nadějí na postup

TWR BLAST kvalifikace: Entropiq padli s Fiend, pak je přejeli BLUEJAYS a je konec nadějí na postup
11. 9. 2021
  |  

SINNERS si v úvodní skupině poradili na jedničku a těší se na nedělní play-off. Jejich soupeř vzejde z bojů ve skupině B, kde se nachází také Entropiq Prague.

Entropiq Prague nečeká vůbec snadná cesta. Na úvod se musí Leckr aspol postavit bulharskému celku Fiend, který je hned po SINNERS nejvýše nasazený v celé kvalifikaci. Dalšími účastníky skupiny B jsou hráči tureckého týmu Eternal Fire a také BLUEJAYS. Přímý přenos zápasů je možné sledovat na BLASTtv, případně v české verzi na PLAYzonecz.

Důležitou informací je také fakt, že vzhledem k uzavřeným soupiském Entropiq Prague musejí nastoupit s Kinzem místo KWERTTZe.

Coverage sobotních zápasů ve skupině B:

17:00 | Entropiq Prague vs. Fiend

Výsledek - de_mirage 9:16 (6:9)

Průběh zápasu
Jednoznačným favoritem zápasu byl ještě před jeho začátkem bulharský celek Fiend. Entropiq Prague mohli "pouze" mile překvapit a od počátku ukazovali, že chtějí hrát vyrovnanou partii. Těsný pistol round nakonec českému týmu nevyšel a v dalších kolech dostali možnost dobrého rozjedu soupeři, které nezastavilo ani jedno zvládnuté kolo Entropiq.

Zástupci tuzemské scény dokonce táhli ke snížení a vyrovnání. Krásné 3K si připsal HONES v pistol roundu druhé poloviny a Entropiq rázem srovnali na 9:9, ale sérií dalších 7 dotáhli zápas do vítězného konce Fiend.

18:00 | Eternal Fire vs. BLUEJAYS

Výsledek - de_dust2 16:12 (12:3)

19:00 | Loosers Match - Entropiq P. vs. BLUEJAYS

Výsledek - de_mirage 6:16 (2:13)

Průběh zápasu 
Velká škola od úvodu. BLUEJAYS sice v úvodním duelu padli s Eternal Fire, nicméně proti Entropiq Prague dominovali od prvního kola a postupně svůj náskok navyšovali až do stavu 11:0. Český celek se na jedno kolo vzchopil, ale následovala další série kol pro soupeře. Entropiq se vzchopili po změně stran, ale na výraznější změnu skóre to nestačilo. Prohra znamená konec nadějí na postup v podání českého týmu.

20:00 | Winners Match - Fiend vs. Eternal Fire

Výsledek - de_dust2 16:13

21:00 | Decider Match - BLUEJAYS vs. Eternal Fire

Výsledek - de_vertigo 16:13 (9:6)


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @TheWarRoomHU

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.