CS:GO

Semifinále Elisa Invitational Spring: SINNERS promrhali dvakrát náskok v závěru. Do finále jdou BNE

Semifinále Elisa Invitational Spring: SINNERS promrhali dvakrát náskok v závěru. Do finále jdou BNE
2. 7. 2022
  |  

SINNERS nebo Bad News Eagles? Během sobotního podvečera se rozhodovalo o účastníkovi finále turnaje Elisa Invitational Spring 2022.

Zápas mezi SINNERS a Bad News Eagles odstartoval na mapě Vertigo, kde sice český tým začal lépe v prvních kolech, pak však iniciativu přebral za CT stranu hrající soupeř. SINNERS však měli silný závěr první půle, kdy dokázali urvat ze 7 možných kol 6 a vedli tak v poměru 9:6.

Po dvaadvaceti odehraných kolech první mapy však svítilo na scoreboardu srovnáno 11:11 a závěr první mapy jakoby se začínal od nuly. SINNERS dokázali odskočit na stav 13:11, pak však přišla série 5 kol pro Bad News Eagles, která kosovským reprezentantům zajistila vítězství na první mapě.

Ta druhá (de_mirage) odstartovala úspěšným pistol roundem ze strany SINNERS, která však následovala chyba a série 4 kol pro Bad News Eagles. Také zde však český zástupce předvedl kvalitní závěr půle, díky čemuž se dostal do vedení 9:6. 

Po výměně stran opět došlo na vyrovnanou podívanou, ze které v první chvíli lépe vycházeli hráči SINNERS, ovšem finiš patřil Bad News Eagles, kteří díky 5 kolům v řadě získali vítězství 16:14 (celkově 2:0).

Bad News Eagles vs. SINNERS

Výsledek  - 2:0 
  • de_vertigo 16:13 (6:9)
  • de_mirage 16:14 (6:9)
  • de_ancient

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport