CS:GO

SINNERS nezvládli ani souboj s polským soupeřem a v ESL Pro League Conference končí

SINNERS nezvládli ani souboj s polským soupeřem a v ESL Pro League Conference končí
18. 1. 2023
  |  

Nadějím na postup do prestižní ESL Pro League je konec. SINNERS bohužel v divizi Conference neuspěli ani ve druhém zápase, tentokrát s polskými 9INE, a v turnaji dál nepokračují.

Úvodní mapu 2. kola Lower Bracket turnaje ESL Pro League Conference začali lépe SINNERS, kteří i přes prohraný pistol round naskočili do dobrého tempa a získali 3 další kola. Poté se však T-side výrazně zpomalila a na obrátkách začala získávat obranná hra 9INE (až do stavu 6:3). Závěr půle však nabídl opoznání vyrovnanější vývoj, ze kterého polský tým vzešel vítězně a vedl v poměru 8:7.

Vyrovnané tempo pokračovalo i poté, co si týmy strany prohodily. Za stavu 10:9 ve prospěch 9INE se však vývoj strhnul na jejich stranu, když za nepopulární T-side získali 5 bodů v řadě a směřovali za vítězstvím. SINNERS ještě dvě kola získali, ale soupeř zůstal výrazně odskočen a po první mapě vedl 1:0.

Druhá mapa sice nabídla vyrovnané drama, ale ani tentokrát to nebyla veselá tečka pro SINNERS. Ti sice začali velmi dobře a dokázali držet tempo na své straně, nicméně posléze se polovina vyvrbila do stavu 8:7 ve prospěch 9INE, kteří na Mirage startovali navíc za T-side.

SINNERS to přesto nepoložilo a ve druhé půlce měli navrch. Následně, v závěrečné třetině zápasu, se však zastavila rozjetá česká mašina a polští hráči už byli schopni dotáhnout zápas do vítězného konce.

SINNERS vs. 9INE

Výsledek - 0:2
  • de_ancient 11:16 (7:8)
  • de_mirage 14:16 (7:8)
  • de_vertigo

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.