CS:GO

Studená sprcha? Flusha s týmem GORILLAZ byl nad síly SINNERS

Studená sprcha? Flusha s týmem GORILLAZ byl nad síly SINNERS
15. 9. 2021
  |  

Úvodní zápas skupinové fáze Elisa Invitational Fall 2021 proti sobě postavil SINNERS a GORILLAZ.-

První zápas ve swiss formátem hrané skupině čekal SINNERS ve středu od 13:30. Soupeřem byl celek GORILLAZ, jehož jméno asi neřekne tolik jako jména na soupisce: flusha, sunny nebo sergej.

SINNERS vs. GORILLAZ

Výsledek zápasu - 1:2

  • de_nuke 11:16 (4:11)
  • de_overpass 16:10 (8:7)
  • de_mirage 14:16 (5:10)

SINNERS nečekalo vůbec nic lehkého, jak by se z předzápasových kurzů mohlo zdát. GORILLAZ na Nuku, který si tato sestava zvolila, dominovali od prvního kola a SINNERS šokovali, což také znamenalo poměrně jasnou první polovinu, sice vyrovnanější druhou, která ale na průběhu a výsledku už nic nezměnila.
Overpass nabídl trochu opačnou pohádku. Výborně hrající sniper Tomáš "oskar" Šťastný se sedmadvaceti killy stal nejlepším střelcem mapy. SINNERS dokázali po vyrovnané úvodní polovině strhnout zápas na svoji stavu a zvítězili 16:10.

Decider zápasu byla mapa Mirage, ve které opět úvodní dějství patřilo hráčům celku GORILLAZ, který zakončoval polovinu vedením 10:5, následně zvládl i pistol round, ale SINNERS se povedlo zvítězit v dalším force buy a odšpuntovali tak možný comeback.

Ten stopli hráči GORILLAZ až těsně přes koncem mapy. Skvělý výkon Fina suNnyho dopomohl táhnout svůj tým k vítězství. Jedna porážka ve swiss formátu nemusí až tolik řešit. SINNERS se tak nyní mohou opět s čistou hlavou připravit na další zápasy, které je čekají závěrem týdne.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.