CS:GO

Malta Vibes: ENTERPRISE dostali lekci od Young Ninjas a v turnaji končí

Malta Vibes: ENTERPRISE dostali lekci od Young Ninjas a v turnaji končí
18. 10. 2021
  |  

Po nepovedené baráži o ESEA Premier Season 39 čekal na ENTERPRISE další důležitý zápas na evropské scéně. V osmifinále Malta Vibes Knockout Series 3 čekal na česko-slovenský celek tým Young Ninjas.

ENTERPRISE zvládli úvodní Stage a nyní je čekalo play-off. V úvodním kole čekal na česko-slovenskou dvojku academy tým Ninjas in Pyjamas. Vítěz duelu by se ve čtvrtfinále utkal s mouz NXT, tedy další talentovanou sestavou světové organizace.

Malta Vibes Knockout Series 3

Young Ninjas vs. ENTERPRISE

  • Výsledek 2:0
    • de_inferno 16:4 (13:2)
    • de_mirage 16:10 (10:5)
    • de_overpass

ENTERPRISE, kteří si zvolili Inferno jako svoji mapu do této série, nezachytili začátek mapy a celé série, čehož skvěle využili Young Ninjas. Švédský celek se postupně dostal do vedení až 5:0. Až v 6. kole dokázali ENTERPRISE využít dva killy Davida "forsyy" Bílého a připsali si první bod. Bohužel to nebylo nic platné, protože Young Ninjas drželi mapu plně pod kontrolou a celkově dovolili ENTERPRISE uhrát pouhá 4 kola.

Ani start do druhé mapy nebyl v podání česko-slovenské sestavy ideální. Po úvodních kolech, které zvládli Young Ninjas, přišla série 4 úspěšných bodů pro ENTERPRISE. Bohužel to bylo na dlouho vše, co tento tým v úvodní polovině první mapě předvedl. V závěrečné přetahované sice ještě padlo kolo i ve prospěch zástupce česko-slovenské scény, ale na dramatické snížení to nestačilo.

Do výměny stran se tedy šlo za stavu 10:5. Dalších 5 kol v řadě dokázali navíc získat švédští talenti, kteří tak dali jasný signál, jak by série měla dopadnout. ENTERPRISE ještě dokázali kontrovat stejným počtem (5) kol. Následně však Oliver "debo" Hallel 3K na úvod 26. kola zasadil poslední hřebíček do rakve.

ENTERPRISE budou chtít na poslední hodiny jistě zapomenout. Během pár dní už je však čeká semifinále Sazka eLEAGUE proti týmu Entropiq Prague, které se odehraje v sobotu od 10:00 na veletrhu FOR GAMES.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.