CS:GO

ESL Challenger Melbourne ovládl tým Movistar Riders, který ve finále porazil Bad News Eagles

ESL Challenger Melbourne ovládl tým Movistar Riders, který ve finále porazil Bad News Eagles
30. 4. 2023
  |  

Australské město Melbourne hostilo ESL Challenger turnaj s dotací 100 000 dolarů. Z vítězství se nakonec po finálové bitvě radovali hráči Movistar Riders, nejlepší domácí tým obsadil 3. - 4. místo.

Během víkendu vrcholil v Austrálii tamní ESL Challenger turnaj, ve kterém se hrálo o slot do ESL Pro League Season 18 i celkovou dotazi $50,000. Bohužel domácí fanoušci být spokojeni nemohli. Nejlépe z tamní scény skončil tým Grayhound, který skončil v semifinále po porážce 1:2 s Bad News Eagles.

Velkým zklamáním byl však výkon a  výsledky týmů jako Evil Geniuses Black a Complexity. Oba zámořské celky nedokázaly ve své skupině uspět a poroučely se z turnaje velmi brzy. Stejně jako čínský tým Rare Atom a domácích VERTEX.

Do finále se přes zmíněné semifinále s Grayhound, respektive přes ECSTATIC, dostaly týmy Bad News Eagles a Movistar Riders. Poslední zápas ESL Challenger Melbourne 2023 se odehrál během dnešního dopoledne (středoevropského času).

V něm měli navrch hráči španělského celku Movistar Riders, kteří dokázali po výsledcích 16:10 a 16:13 dokráčet k triumfu na akci, kam byli dopozváni teprve několik dní před jejím konáním. Kosovským Bad News Eagles se tentokrát otočka, podobně jako v semifinále, nepodařila.

Bad News Eagles vs. Movistar Riders

Výsledek - 0:2
  • de_anubis 10:16
  • de_ancient 13:16
  • de_overpass

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ESLCS

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.