CS:GO

Konec snům o medaili! Česko padlo se Švédskem a z Rumunska letí už po čtvrtfinále

Konec snům o medaili! Česko padlo se Švédskem a z Rumunska letí už po čtvrtfinále
8. 7. 2022
  |  

Konec! Česká reprezentace může na titulové ambice z Mistrovství Evropy zapomenout. Tým složený z hráčů eSuby a Entropiq Prague nedokázal ve čtvrtfinále vyzrát na Švédsko a s turnajem se rozloučil na 5. - 8. místě.

Česká reprezentace začala souboj se Švédskem velmi dobře, když na mapě de_inferno získala pistol round i navazující kola. Reprezentační obrana se poté však absolutně rozpadla. Švédsko získalo nejprve 5 kol v řadě, na což Česko zareagovalo jedním bodem, poté přistála na T-side další porce 6, se startem druhé půle hned 8 bodů a bylo prakticky hotovo.

Tuzemský výběr se sice ještě pokusil odpovědět, na víc než snížení v poměru 8:16 to ovšem nestačilo a po první mapě se mohli z vedení v sérii radovat Švédové. Na druhé mapě opět první kola patřila České reprezentaci. Ta zvládla za T-side hned 5 kol, čímž se dostala do rychlého vedení.

Švédsko se na de_vertigo připojilo vzápětí. Postupně navíc dokázalo snížit náskok a ve výsledku z toho byl vyrovnaný stav půle (7:8). Po výměně stran opět za delší konec tahala výběr ze severu Evropy, který zvítězil 16:11 a celkově 2:0.

Česko vs. Švédsko

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 8:16 (4:11)
  • de_vertigo 11:16 (8:7)
  • de_nuke

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.