CS:GO

Nejdřív vyrovnaná mapa, pak demolice. eSuba padla s Copenhagen Flames 0:2

Nejdřív vyrovnaná mapa, pak demolice. eSuba padla s Copenhagen Flames 0:2
12. 9. 2021
  |  

eSuba od 14:00 vyzve 27. tým Copenhagen Flames na světě v rámci 3. kola základní části Gjirafa50 Masters.

Oba celky mají aktuálně ve swiss formátem hrané skupině Gjirafa50 Masters skóre 1:1. Vítězství tedy jeden tým výrazně přiblíží k postupu do play-off, naopak poražený bude mít co dělat, aby o play-off stále bojoval.

eSuba vs. Copenhagen Flames

Výsledek - 0:2

  • de_mirage - 14:16 (9:6)
  • de_ancient - 5:16 (3:12)
  • de_overpass

Skvělý nástup do Mirage v podání hvězd eSuby Blogg1se a Pechyna, kteří v úvodních kolech dokázali držet krok a i díky nim česko-slovenská sestava neztrácela tempo. Sérií 6 kol se eSuba dokonce dostala k 8. bodu a trháku. Copenhagen Flames ale dalšími roundy odpověděli a snížili stav poloviny na skóre 6:9.

eSuba navíc po prohraném pistol roundu na úvod druhé půle zvládla force a táhla za vítězstvím. Komplikaci způsobil zejména hráč dánského celku roeJ. Česko-slovenská sestava se dokázala dostat na 13. i 14. bod, ale posléze dánský favorit sérií 6 kol mapu otočil a ovládl 16:14.

Česko-slovenský celek začal Ancient výhrou ve 3 úvodních kolech. Následně dánský celek přebral iniciativu a sérií 12 kol jasně dominovali první polovině druhé mapy. Až na úvod druhého dějství se eSubě podařilo zvládnout opět pistol round a tím snížit.

Po dvou úspěšných kolech však přišla studená sprcha od Copenhagen Flames a následná 4 kola, která dánský celek přivedla k vítězství 16:5, celkově 2:0.

eSuba tedy ve swiss formátu bude hrát se skóre 1:2, Copenhagen Flames pak 2:1.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @eSubaeu

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.