CS:GO

Sampi dokázali zvládnout bitvu se sYnck a budou hrát LB finále European Pro League

Sampi dokázali zvládnout bitvu se sYnck a budou hrát LB finále European Pro League
12. 5. 2023
  |  

Sampi čekal během pátku náročný program, kromě skupinové fáze bratislavské zastávky ze série Road to MČR se totiž tým představil i ve 3. kole Lower Bracket turnaje European Pro League Season 3 Division 2.

První mapa důležitého souboje v Lower Bracket přinesla napínavou podívanou, ve které byli Sampi nuceni na de_mirage za T-side předvést comeback z říše snů. Tým vedený The eLiVe ztrácel v polovině, kterou odehrál za CT, propastných 7 bodů (4:11), přesto se dokázal vzepřít a došel pro vítězství 16:14.

Na druhé mapě se podařilo sYnck zvednout a dokázali postupně otáčet vývoj mapy i zápasu. Nejprve tým sice ztrácel 7:8, ale ve druhé polovině už tahal za delší konec provazu a postupně mířil za vítězstvím 13:16.

Závěrečnou mapu výrazně lépe začali hráči Sampi, kterým se povedlo urvat všech 6 kol v řadě, čímž se ujali jasného vedení. Poté však následovalo 14 kol, které padlo ve prospěch sYnck. Ani to však česko-slovenského zástupce nepoložilo a zásluhou dalších 6 kol snížili. Pak však Sampi otočili vývoj dalšího kola, kdy udělali z 3v5 situaci 2v1, ale nakonec ani to nezvládli a sYnck si zajistili 15. bod. Bitva se protáhla až do prodloužení, kde se však radovali česko-slovenští Sampi, kteří si zajistili postup do TOP 6.

sYnck vs. Sampi

Výsledek -  1:2
  • de_mirage 14:16 (11:4)
  • de_ancient 16:13 (7:8)
  • de_anubis 16:19

Zdroj úvodní fotografie: Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.