CS:GO

V4FSF Play-in: SINNERS dokázali otočit celkový vývoj skupiny a doplňují postupující

V4FSF Play-in: SINNERS dokázali otočit celkový vývoj skupiny a doplňují postupující
16. 11. 2021
  |  

Klíčový zápas čekal na SINNERS v rámci play-in stage V4FSF 2021. Z pozice obrovského favorita vstoupila česká jednička do posledního zápasu, který měl určit, zda na hlavní event postoupí právě ona nebo soupeřící tým ONYX.

eSuba a ENTERPRISE už postoupit dokázali, řada byla tedy na SINNES, kteří by v případě výhry rozšířily počet celků z Česka a Slovenska na 3 (z celkových 8) v rámci hlavní stage.

SINNERS vs. ONYX

Výsledek - 2:1
  • de_inferno 14:16 (7:8)
  • de_vertigo 16:8 10:5)
  • de_nuke 16:14 (8:7)

Nástup do Inferna nebyl do SINNERS vůbec špatný a úvodní polovina se vyvíjela velmi dobře. Za stavu 7:3 se však rozjela mašinerie hráčů na druhé straně, kteří otočili vývoj ještě do poloviny a pokračovali i na začátku té druhé. SINNERS vždy dokázali snížit a zdramatizovat vývoj, nicméně v samotném závěru to už nevyšlo a český celek padl 14:16 na úvodní mapě série.

Druhá mapa přinesla novou a poslední šanci na zvrat od SINNERS. Ti začali vítězným pistol roundem, nicméně v dalších 3 kolech odcházeli jako poraženi. Následovala však série 8 kol, které rázem SINNERS vystřelily do vysokého vedení. Do výměny stran šly celky za stavu 10:5 ve prospěch české jedničky.

Na rozhodující mapě museli SINNERS předvést v polovině zápasu obrovský comeback, který ani tak nemusel stačit, protože v závěru ONYX úspěšně odvraceli několik match pointů. Po 30 kolech však bylo rozhodnuto a SINNERS doplní eSubu a ENTERPRISE v hlavní stage turnaje.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @V4FSF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.