CS:GO

V4FSF International Cup: Vítězství za 330 000! SINNERS ve finále porazili Wisla Krakow a berou balík

V4FSF International Cup: Vítězství za 330 000! SINNERS ve finále porazili Wisla Krakow a berou balík
21. 10. 2021
  |  

Prohra s GamerLegion vyřadila SINNERS ze šancí na DreamHack Open, chuť si český celek mohl spravit hned večer, kdy od 20:30 vyzval Wisla Krakow v grand finále V4 Future Sports Festival International Cup.

SINNERS se v grand finále V4FSF international Cupu utkali s Wislou Krakow, zajímavostí hned před začátkem zápasu bylo také VETO, to určilo stejné mapy, na kterých se oba týmy střetly ve finále WB tohoto turnaje.

SINNERS vs. Wisla Krakow

  • V4 Future Sports Festival International Cup - Grand finále 

  • Výsledek - 2:0

    • de_overpass 16:8 (14:2)
    • de_ancient 16:9 (9:6)
    • de_nuke

SINNERS začali sérii za CT-stranu na mapě Overpass, nutno říct, že znamenitě. Po úvodních vítězných kolech český celek zvládl ve 4. kole také full buy na obou dvou stranách a tím se ujal výraznějšího vedení v sérii. Dominance českého celku pokračovala nadále bez ohledu na buy, který Wisla Krakow zvolila.

Za T-side se zkrátka Poláci ne a ne prosadit. Když už to vypadalo nadějně, podobně jako ve 12. kole, přišel Max "SHOCK" Kvapil, který třemi killy úspěšně korigoval kolo opět ve prospěch SINNERS. Hráči Wisla Krakow se prvního bodu dočkali při poslední příležitosti v první polovině, když snížili na 1:14.
Do druhé poloviny lépě vstoupili hráči z Polska, kteří urvali pistol round a následně i 2 kola. SINNERS vzápětí ale urvali kolo, kterým se dostali k map pointu. Tým Wisla Krakow se ještě vzepřel a získal několik kol. Na větší zvrat to už nestačilo a po 24 kolech a výsledku 16:8 bylo hotovo, SINNERS jdou v sérii do vedení.

SINNERS začali velkolepě i na druhé mapě a mířili za triumfem. Po úvodních kolech svítilo jednoznačné skóre 5:0 ve prospěch právě tuzemských reprezentantů. Následovalo několik dvojic bodů na obě strany. Nejprve Wisla Krakow kontrovala na 2:5, posléze se SINNERS opět dostali do vedení o 5 kol (7:2), nicméně pak zase se dvěma koly přišli hráči Wisla Krakow. Následovala vyrovnané přestřelka na obě strany, ze které lépe vzešli hráči SINNERS, jenž opanovali úvodní polovinu výsledkem 9:6.

Po výměně stran to byli opět SINNERS, kteří vstoupili do polovinu úspěšně. Po sérii dalších 4 kol se dostali čeští hráči do vedení 13:6. Wisla Krakow získala následné, 20., kolo pro sebe, ale hned vzápětí to byli SINNERS, kteří urvali následná kola pro sebe a dostali se na match point. První ani druhý pokus nevyšel, SINNERS se mohli radovat až za stavu 16:9. Celkově vítězství přineslo českému týmu €15,000 a titul šampiona V4 Future Sports Festival International Cup.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.