CS:GO

V4FSF International Cup: SINNERS urvali drama s Wisla Krakow a ve finále si zahrají o 300 000

V4FSF International Cup: SINNERS urvali drama s Wisla Krakow a ve finále si zahrají o 300 000
19. 10. 2021
  |  

Souboj české jedničky proti polskému celku Wisla Krakow měl určit prvního grand finalistu V4 Future Sports Festival 2021 International Cup.

Postup na V4 Future Sports Festival 2021: Budapest už mají oba dva celky jistý, boj o zajímavý prizepool pro vítěze International Cupu je však dostatečnou motivací pro oba dva celky, kteří se dnes utkají ve finále Winners Bracketu. Poražený se zítra od 16:00 utká s bulharským týmem Fiend, grand finále bude ve čtvrtek.

SINNERS vs. Wisla Krakow

  • V4 Future Sports Festival International Cup

    • Finále Winners Bracketu

  • Výsledek - 2:0

    • de_overpass 25:23 (10:5)
    • de_ancient 16:13 (7:8)
    • de_nuke

SINNERS začali boj na úvodní mapě velkou komplikací v podobě prohraného 2. kola po vyhraných pistolkách. Zaváhání však česká jednička napravila prakticky okamžitě a dostala se do vedení už v 7. kole. Ještě v závěru první poloviny SINNERS polskému soupeři odskočili na rozdíl 5 kol (výsledek poloviny 10:5).

Wisla Krakow v druhé polovině tíhla po obratu, který se jí podařil po 21 odehraných kolech. V samotném závěru však sňůru vítězných kol předvedli také SINNERS, kteří získali jako první 14. bod. Polští hráči však dokázali srovnat krok a dostali hru do prodloužení, kde několikrát měli českou jedničku na lopatě. Výsledkem však bylo neskutečné drama, které až 48. kolem rozeskli hráči SINNERS, kteří zvítězili 25:23 a dostali se do vedení v sérii 1:0.

Vyrovnanou podívanou nabídla také mapa Ancient, na které se oba týmy přetahovaly o jednotlivá kola a nedovolily soupeři větší bodový odskok. O vyrovnanosti svědčil i stav 12:12, po kterém se sice Wisla Krakow utrhla na 13:12 a i následující kola měla perfektně rozjeté, ovšem stopku vystavil clutch Tomáše "oskar" Šťastného, díky kterému SINNERS srovnali zpět na 13:13.

Tohle kolo SINNERS nakoplo a ti pak následnou sérií úspěšných přestřelek dokázali dotáhnout zápas do vítězného konce.

Ve čtvrtečním finále česká jednička vyzve lepšího z duelu Wisla Krakow / Fiend.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.